Tassův magický prsten Myšozměny

Prsten, který Tasslehoff s radostí používá v Dragonlance Legendách.
Napsal Dragonhelm

Herní statistiky

Tento prsten je prsten tvarozměny.

Popis

Bílý slonovinový prsten, je ozdoben dvěma růžovo-červenýmy drahokamy, které připomínají myší oči. Uvnitř jsou vyryty runy.

Unikátní vlastnosti

Při nasazení prstenu se jeho nositel okamžitě změní v bílou myš. Všechno vybavení (kromě samotného prstenu) zmizí po dobu myší formy. K přeměně zpět stačí, aby si to postava pouze přála.

Historie

Tasslehoff našel tento prsten při prozkoumávání Věže vysoké magie na Žďárské cestě. Po nasazení se proměnil v bílou myš.
Přikradl se do magického kruhu, v němž se právě nacházeli Karamon a Crysanie, cestující zpátky časem. Tas si prsten sundal, načež se proměnil zpět v šotka. Par-Salian, který zrovna sesílal kouzlo, byl zděšen, že právě poslal šotka do minulosti. Po dokončení kouzla prsten zůstal na podlaze Věže vysoké magie.

Vlastnictví

Neodhalený mág ve Věži vysoké magie.
Tasslehoff Bosonožka.

Reference

Dragonlance Adventures.
World Book of Ansalon, Tales of the Lance boxed set.
Čas bratrství, První kniha trilogie Legendy od Margaret Weis a Tracy Hickman.
"This item has been published here with permission from the Dragonlance Nexus and/or author(s), and may not be reproduced without permission. This is a fan submission and its contents are completely unofficial. Some characters, places, likenesses and other names may be copyright Wizards of the Coast.
Tento článek byl publikován s povolením Dragonlance Nexus a/nebo autora a nesmí být reprodukován bez povolení. Jedná se o neoficiální fanouškovský příspěvek. Některé postavy, místa a podobně však mohou být chráněny právy Wizards of the Coast."
přeložil: Gotrek
Napsal Dragonhelm 14.02.2007
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
ČAS 0.13176918029785 secREMOTE_IP: 3.17.150.89