Přehled knih - Klasické období

Obsah článku:
Legendy
Pokračování Kronik je daleko vytříbenější. Sledujeme pouť Raistlina za absolutní mocí, zastavit ho může jen Karamon, který je po bratrově zradě notorický alkoholik. Díky větší propracovanosti postav i příběhu považuje řada lidí Legendy za lepší Kronik. Hlasujte pro znovuvydání trilogie FANTOM Printem.
Čas bratrství, M. Weis a T. Hickman
Rasitlin se vydává na cestu časem do města Ištaru. Chce se zbavit vlády, kterou nad ním občas má černý lich, který mu pomohl při zkoušce a nahradit ho v jeho tažení za absolutní mocí. Karamon je závislí na trpasličí kořalce, přesto společně s Tasem doprovází ctěnou dceru Crysanii na jejím svatém tažení o záchranu Raistlinovi duše.
Válka zatracených, M. Weis a T. Hickam
Raistlin a Karamon v čele armády pochodují na trpasličí pevnost Thorbardin. Každý z nich však sleduje jiný cíl – Raistlin chce vstoupit do Propasti a konfrontovat bohy, Crysania je zaslepená láskou k tomuto muži, zatímco Karamon se stává generálem Raistlinovi armády.
Zkouška bratrství, M Weis a T. Hickman
Raistlin a Crysania úspěšně vstoupili do Propasti. Karamon bratra nemůže sledovat, ovšem díky nechtěné cesty do budoucnosti navštíví pustý Krynn, kde sedí jen Astinus dopisující svoji historii. Na nočním nebi září jediné souhvězdí – přesýpací hodiny.
Annotated Legends,, M. Weis a T. Hickman
I k Legendám se autoři vrátili a vytvořili jedinečné dílo doplněné o autorské poznámky, obsahující navíc statě o bozích Krynnu a cestování časem.
< Dragonlance Legendy >
Dragonlance Kroniky Lost Chronicles
Stav k 22.4. 2008
Napsal Dalcor 23.04.2008
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 21 příspěvků.
ČAS 0.11182713508606 secREMOTE_IP: 3.144.1.156